palvelut

Tutustu rauhassa eri palveluihimme alapuolella, millä voimme auttaa yritystäsi ottamaan myös SoMen haltuun

01

ABC - yrityksen identiteetti

Onko yrityksesi visuaalinen ilme hieman hakoteillä? SoMessa on tärkeää olla oman itsesi näköinen sekä visuaalisesti että tekstillisesti, joten jos tunnet tarvitsevasi ohjausta siihen, niin me voimme auttaa.

02

Liidi- ja Myyntitunnelit

Rakennamme tehokkaita ja tuottavia tunneleita ‘avaimet käteen’ -periaatteella.

03

SoMe-strategiat

Luomme juuri sinun bisneksellesi toimivan SoMe-strategian, jonka avulla voit jatkossa helposti suunnitella ja toteuttaa yrityksesi SoMe-markkinointia mahdollisimman helposti ja tuloksekkaasti.

04

Web design & web redesign

Rakennamme kokonaan uusia sivustoja, tai voimme päivittää ‘vanhat’ kotisivusi nykyaikaan paremmin sopivimmaksi, 100% mobiilissa toimiviksi sekä omalle asiakas-kohderyhmällesi enemmän suuntautuneiksi.

05

Arvonta-kampanjat

Rakennamme tehokkaita ja toimivia Facebook-arvontoja sekä viraali-markkinointi kampanjoita nettiin ja Someen. Samalla voit kerätä yrityksellesi tarkoin kohdistettua sähköposti tai mese-markkinointilistaa.

06

Maksullinen mainonta

Luomme ja ylläpidämme erilaisia mainoskampanjoita, joilla tuomme yrityksellesi näkyvyyttä, vierailijoita kotisivuillesi tai kampanjoihin sekä tuotamme suoraa sivuliikennettä, myyntiä ja uusia kontakteja.

07

Messenger-markkinointi

Rakennetaan yhdessä tarkkaan kohdistettu kontaktilista, parhaista prospekteistasi suoraan Facebook-sivuilla. Samalla saadaan hyödynnettyä parempi kommunikointi tykkääjienne kanssa.

08

Sähköpostimarkkinointi

Laadukkaiden sähköpostien vaikutus myynnin kasvattamiseen on yksi markkinointistrategiasi tuottavimpia avaimia. Jos et jo hyödynnä sitä markkinoinnissasi, menetät selvää rahaa.

09

1-on-1 Konsultointi

Tarvitsetko henkilökohtaista ohjausta SoMe-markkinoinnin suhteen? Se onnistuu meiltä. Näin pääset nopeammin nauttimaan tuotoista, kun aikasi ei mene pelkästään vaikeaan itsenäisesti opiskeluun.

kiinnostaako joku palvelumme sinua?
heitä viestillä!

Täytä lomake alapuolelta ja saat 15min SoMe-markkinointi MINI-JYSÄYS -valmennussession maksutta puhelimessa kanssani, jossa opit mm…

 Löytämään SoMe-markkinointisi ‘pullonkaulat‘ ja tukkimaan ne jollain tuottavalla.
 Mitä heti tuottavia markkinointi-parannuksia voit tehdä bisneksellesi välittömästi.
Lähdet tästä huikeasta mini-valmennuksesta täysin uudistautuneena, virkistyneenä ja fokusoituneena ottamaan SoMe-markkinointisi haltuun vihdoin ja lopullisesti!

Voit myös varata ajan vielä tehokkaampaan 75 minuutin SoMe-markkinoinnin RÄJÄHDYS -puhelinkonsultaatiomme tästä tai soita 050-530 3559 ja varaa aika.

11 + 1 =

  • 6
    Shares