palvelut

Tutustu rauhassa eri palveluihimme alapuolella, niin tiedät miten voimme auttaa yritystäsi kasvattamaan liikevaihtoa.

01

ABC - yrityksen identiteetti

Onko yrityksesi visuaalinen ilme hieman hakoteillä? SoMessa on tärkeää olla oman itsesi näköinen sekä visuaalisesti että tekstillisesti, joten jos tunnet tarvitsevasi ohjausta siihen, niin me voimme auttaa.

02

Markkinointitunnelit

Rakennamme tehokkaita ja tuottavia tunneleita ‘avaimet käteen’ -periaatteella.

03

Kasvu-strategiat

Luodaan yhdessä yrityksellesi toimiva kasvumarkkinointi-strategia, jonka avulla voit tehdä oikeasti toimivia markkinointiratkaisuita ja mahdollisimman helposti ja tuottavasti.

04

Web Design & Redesign

Rakennamme kokonaan uusia sivustoja, tai voimme päivittää ‘vanhat’ kotisivusi nykyaikaan paremmin sopivimmaksi, 100% mobiilissa toimiviksi sekä omalle asiakas-kohderyhmällesi enemmän suuntautuneiksi.

05

Arvonta-kampanjat

Rakennamme tehokkaita ja toimivia Facebook-arvontoja sekä viraali-markkinointi kampanjoita nettiin ja Someen. Samalla voit kerätä yrityksellesi tarkoin kohdistettua sähköposti tai mese-markkinointilistaa.

06

Maksullinen mainonta

Luomme ja ylläpidämme erilaisia mainoskampanjoita, joilla tuomme yrityksellesi näkyvyyttä, vierailijoita kotisivuillesi tai kampanjoihin sekä tuotamme suoraa sivuliikennettä, myyntiä ja uusia kontakteja.

07

Messenger-markkinointi

Rakennetaan yhdessä tarkkaan kohdistettu kontaktilista, parhaista prospekteistasi suoraan Facebook-sivuilla. Samalla saadaan hyödynnettyä parempi kommunikointi tykkääjienne kanssa.

08

Sähköpostimarkkinointi

Laadukkaiden sähköpostien vaikutus myynnin kasvattamiseen on yksi markkinointistrategiasi tuottavimpia avaimia. Jos et jo hyödynnä sitä markkinoinnissasi, menetät selvää rahaa.

09

Kasvumarkkinointi Konsultointi

Tarvitsetko henkilökohtaista ohjausta markkinoinnin suhteen? Se onnistuu kyllä. Näin pääset nopeammin nauttimaan tuotoista, kun aikasi ei mene pelkästään vaikeaan itsenäisesti opiskeluun.